сите категории
EN

ЗА НАС

Zhuji KSM I&E., Ltd основана во 2012 година, се занимава со домашен текстил повеќе од 8 години. Нашата фабрика е фабрика за печатење текстил Shaoxing zhenfei во keqiao, која е професионална во печатење со пренос на хартија повеќе од 25 години, до сега имаме над 10000 дизајни базирани на различни ткаенини, како воил, минимат, доби, жаккард, затемнување и така натаму, покриваат речиси сите видови ткаенини за завеси и чаршафи. Наша цел е да истражуваме за клиентите, да постигнеме раст заедно. Ние продолжуваме да ја надградуваме нашата опрема и техничари, се фокусираме на контрола на квалитетот, придонесуваме најдобро за нашите клиенти. Нашите главни производи се завеси и ткаенини, чаршафи и ткаенини, содржат воил, проѕирен, жаккард, затемнување, релјеф, вез и печатење. Тие се продадени далеку и добро примени во Јужна Азија, Средниот Исток, Северна Европа, Јужна Европа, Источна Европа, Јужна Америка, Северна Америка.
ЛИМ ПОВЕAMЕ

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОД

Гледајќи во иднината, подготвени сме да соработуваме со наши пријатели од целиот свет за заеднички развој.

Зошто да не одберете нас

Гледајќи во иднината, подготвени сме да соработуваме со наши пријатели од целиот свет за заеднички развој.